ÜRETİM HATTI

Trifca, Geniş bir yelpazede farklı popüler nonwoven hatları üretebilir. Iğne Delme Nonwoven / Jeotekstil / Nonwoven Substrat / Otomotiv Iç Mekanları / Su Geçirmez Malzemeler / Yapışkan Olmayan Pamuk Iplikleri / Filtre Keçeleri / Filtreleeme Ürünleri / Sentetik Deri Nonwovenlar. /Tarim/ İNşaat Ve İZolasyon/ Ambalaj Ve Paketleme/ Suni Deri Substrat/ Tela Tül/ Ev Teksti̇Li̇/ Halı/ Mobi̇Lya Yatak/ Islak Kuru Mendi̇L/ Kişisel Bakım/ Döşeme Malzemeleri/Polyester Mendillerin/ Jeo-Nonwovenlar/ Masa Örtüleri

Termal Olarak Bağlanmış

Termal Olarak Bağlanmış / Thermal Bonded

Termal yapıştırma, ısıya duyarlı bir malzemeyi aktive etmek için basınçlı veya basınçsız bir ısı veya ultrasonik işlemin kullanıldığı bir elyaf ağını yapıştırma tekniğidir. Malzeme, ağın bir parçası olarak homofil elyaflar, iki bileşenli elyaflar ve eriyebilen tozlar şeklinde olabilir. Yapıştırma her tarafa uygulanabilir (örn. boydan boya veya alan yapıştırma) veya önceden belirlenmiş, ayrık bölgelerle sınırlandırılabilir (örn. nokta yapıştırma).

Kullanılabilecek farklı türde termal yapıştırma sistemleri vardır:

Kalender yapıştırma, gevşek liflerden oluşan bir ağı, biri veya her ikisi de ısıtılan bir çift kalender silindirinin kıstırmasından geçirerek termal olarak bağlar.

Hava yoluyla yapıştırma (veya hava yoluyla yapıştırma), tülbent liflerini kaynaştırmak için yüksek sıcaklıkta hava kullanan bir yapıştırma sistemidir. İki temel sistem vardır: bir konveyör fırında tülbentten sıcak hava üflemek veya dönen bir tambur üzerinde ısıtılmış havayı tülbentten geçirmek.

Ultrasonik yapıştırma, titreşim yoluyla lokalize ısı üretmek ve termoplastik elyafların birbirine yapışmasına neden olmak için yüksek frekanslı sesin kullanılmasıdır.

Termal olarak bağlanmış nonwovenlar ince -kadın bakım ürünlerinin çekirdeğine giren- veya birkaç inç kalınlığında yüksek loft malzemeler olabilir.